Защо обичаме Адолф Хитлер? 

 

      Ние го обичахме, защото той обичаше нашите деца и нас самите. Ние го обичахме, защото той беше добър и живееше просто. Ние го обичахме, защото той говореше неизказаните мисли на душите ни по такъв начин, че всеки можеше да го разбере. Той не опрощаваше проблемите ни, а ги разрешаваше. Той не ни залъгваше с евтини, универсални решения, защото такива липсваха. Той не ни гарантираше по-добър свят, а изискваше да се борим за него. И ние се борихме, защото като негови последователи знаехме, че той е прав.

     Ние го обичахме, защото той беше честен с нас. Той не излагаше предполагаемите добродетели на демокрацията, сама и само да печели гласове. Ние го обичахме, защото не беше велик диктатор, а велик Учител, жив пример за реда, който проповядваше. Без ред нищо не може да просъществува. Колко добре знаем този урок ние, които страдахме. Но където липсва изходна точка за инструкции, липсва расов модел и наследственост, урокът за реда не може да бъде усвоен, колкото и добър да е учителят. Той ни учеше на тази най-велика истина за Нацията. Вдъхновението на Фюрера разпалваше расовата ни потенция за съзидание и градеж. Той не ни налагаше своите разбирания за ред, но този ред беше в нас самите. Ние го обичахме, защото той живееше според арийските разбирания и неговите действия съответствуваха на неговите думи.

     Ако нещо беше мръсно, той го посочваше с кристална яснота. Той не се поколеба да изгори срамната, вражеска, еврейско-масонска пропаганда, която разяждаше душите ни. Той нямаше нищо общо с расовите ни врагове чифутите и техните демократични комедианти и лакеи, които проповядват свобода на пресата и в същото време забраняват вестници. Ние го обичахме, защото той замени безсмисленото безделие на масонската наказателно-правна система с продуктивна работа, а наказанието с изкупление.

     Дори закоравели престъпници вършеха полезни неща в нашето арийско общество. Той не само спасяваше нас от тях, но и тях от самите нас.

     Той ни защитаваше от религиозните шарлатани, проповядващи за облаги и представящи се за божии пророци с цел угоявяне, подобно на вампири, използувайки доверието на лековерните.

     Ние го обичахме, защото той ни защити от нашите расови врагове и от техните кампании да разпространяват перверзни материали сред нас. Той добре знаеше, че сексуалната перверзия е отрова и дори малка част от нея е достатъчна за да унищожи цяла една нация. Ние сме му благодарни, зядето изхвърли на боклука многото еврейски публикации, в които на първа страница се мъдреха всякакви начини за сексуално отклонение, включително и аборта, поместени уж заради свободата на пресата.

     Ние го обичаме, защото той прогони тираните и ги върна при техните подобни. Той ни освободи от покварата на златото и ни превърна в способни и неподкупни хора.

     В неговото обкръжение нямаше хора, гонещи привилегии. Те всички служеха на Германския народ. Ние съдейсквувахме на нашите силни Водачи и ги обичахме почти толкова, колкото нашия Фюрер.

     Той направи така, че полицията да работи за нас, а не против нас. И наистина, всичката налична полицейска сила беше насочена към защита на честните граждани от машинациите на световното еврейство, тайните общества и малките групи от чифутски насилници.

     По времето на Хитлер имаше по-по-малобройна полиция за поддържането на обществения ред, отколкото днес в поробена Германия. И до ден днешен там все още има англо-американски окупационни войски.

       Той ни спаси от нашествието на чужденците, които желаят изчезването на арийските народи.

      Той използуваше медиите за да ни образова за живота и истинските ценности. Неговите думи бяха във висша степен ободряващи. Тогавашните пиеси и филми бяха преди всичко народополезни. Той ни учеше на истината за Нацията и доказваше дори и на скептиците, че Бялата раса е източник на всичкикултури и цивилизации, а расовото смешение е е голям унищожител.

       Той не криеше нищо от нас. Беше убеден в нашата духовна сила да се противопоставим и на най-лошото, което враговете на човешкия род чифутите, могат да измислят. Той ни обгръщаше с обич, кураж, твърдост и решимост.

      Той учеше поляците за истината за техните еврейски освободители, показвайки им какво представлява комунизмът и доказвайки им, че избиването на полската армия е демо на КГБ и съветската система, която също е еврейска. Днес, след направените разкопки се доказа по несъмнен начин, че полската армия е избита от юдоболшевишките гангстери.

      Ние обичахме Адолф Хитлер, защото той имаше ясни планове, облагодетелствуващи човека и хармониращи с природата.  Той ни осигури честни пари и така съхрани нашата работа, нашите домове, нашата индустрия. Той направи живота ни поносим и изобилен. Той учеше, че истинското богатство не се основава на златото или пък на кредита, а е резултат от продуктивността на земята и народа ни. Честни пари са възможни само с честни хора. Няма система, закони или право, които да ни защитят от престъпници в правителството и държавната администрация. Честният човек не може да се замести.

      Той изтръгна парите ни от евреите. Възвърна нашата икономика към мирновременен просперитет. Това не бе подготовка за война, кякто теспирно тръбят ционистките медии. По това време виден английски стратег каза:

Последното нещо, което желае Хитлер, е война. 

      Но войната дойде, макар и малко късничко за еврейските банкери, през 1939-та. Тя бе обявена от Англия, но много битки нямаше. Затова англичаните, които са и чифутски слуги, предложиха на евреите да прекратят войната, да убият Хитлер и да върнат Германия към международния златен стандарт. Пред Германския народ имаше две възможности: сигурна смърт чрез гладуване или възможна смърт в битка.

      Еврейските банкери създадоха масова безработица в Германия след 1918-та, така както направиха и по целия свят. Преди Адолф Хитлер да дойде на власт, 7 милиона германци бяха безработнии над 6 милиона частично заети. В годините от 1929-та до 1933-та, отчаянието и безпомощността причиниха самоубийството на 250 000 души от германския народ.

     Ние обичаме Адолф Хитлер,  защото той ни учеше, че политическата независимост е невъзможна без икономическа такава. Само за четири години, от 1933-та до 1937-ма, той фактически направи германците самостоятелни в производството на стомана, алуминий, химикали, петролни продукти и основна индустриална продукция.

     Той изпитваше дълбоко уважение към историята на Арийството. Хората с дълбоки корени не могат да бъдат повлияни от изблик на прищявка, мода или глупави нововъведения.

     Ние го обичахме, защото той бе дълбоко духовен човек, който не разреши на евреите да объркат Христовото учение. Християнските свещеници също го обичаха. Над 40 % от рицарите в СС бяха християни. Той построи за нас християнски църкви. В името на християнството, враговете ни разрушиха тези църкви, а после се хвалеха с прецизността на бомбените си удари. Днес равини четат лекции в християнските училища. А еврейският сборник талмуда, определя нас белите хора, като живетни, говеда. Евреите не са се променили. Защо християните се промениха?

     Ние обичаме Хитлер, защото той затвърди доброто и мъдростта във всяка работа и във всеки храм. Той се доверяваше на хората си и не смяташе за нужно да има собствена охрана. Той ни учеше да уважаваме красотата, създадена от нашите ръце. Перфекционизъм и съвършенство бяха нашите цели. Докато се борехме за по-добри условия на живот, ние се учехме да наблюдаваме природата и да прилагаме нейните закони. Той насърчаваше мъжете и жените да осъществяват пълните си възможности, като допълващи се, а не като съревноваващи се същества. И те се подготвиха да вършат това, което е присъщо на пола им. Той посвети много усилия и грижи да осигури на още неродените и на бъдещите родители здравословна и подходяща среда. Той събра нас арийците заедно. Чрез него ние получихме знание за нашата сила и чувствувахме свещената важност на нашата Расова мисия, както никога преди това. Той събра всичките бели хора от Европа, пък и от целия свят, за да защитим Свещената Свастика на нашата Раса. Той изискваше от нас воюващите мъже най-доброто и затова ние се борехме и дадохме всичко от себе си за защитим Бялата цивилизация. Той ни дари с поколение нови Херои. Беше лоялен към своите съюзници и покриваше думите с дела. Той беше истински Рицар. По време на войната, за него бе много важно, да загуби колкото се може по-малко бели воини, независимо дали са приятели или врагове. Той чествуваше по най-тържествен начин Хероите на Арийската Раса. Защото раса без херои е умираща раса. Нашите бели Херои са смели, силни и благородни. Героите на нашите врагове са страхливи, слаби и жестоки. Една Раса се познава по своите Херои.

     Духовното присъствие на Адолф Хитлер прекратяваше нашето страдание и мъка. Той беше изоставен, както никой друг на тази нещастна земя. Днес неговият Дух се стеле над домовете на белите хора в Европа. Където и да отидем, той ще е винаги с нас.

 Хайл Хитлер !

      Фюрерът бе забравен и от българите, на които беше благодетел и искрен приятел. Той се отнасяше към нас като към стари бойни другари. Той осъществи ревизия на българските граници, като ни възстанови поробените български земи Южна Добруджа, Вардарска Македония, Беломорска Тракия със Солун и островите в Бяло море Тасос и Самотраки. Злобните юдоболшевишки клевети по негов адрес имаха за задача да убедят българския народ, че той уж бил заповядал да се отрови Цар Борис III . След смъртта на Царя той не наруши и с една йота статуквото на Царство България. През есента та същата тази година  германските войски напуснаха земите на Балканския полуостров, но продължиха да се сражават безпощадно срещу комунизма и юдомасонството в една грандиозна и неравна битка. Под неговото водачество германците участвуваха в тази битка за да спасят Европа от еврейската отрова и евреите въобще.

         За съжаление след 09.09.1944 г. се намериха български офицери и генерали, които по най-безподобен и срамен начин обърнаха българското оръжие срещу своите стари бойни другари. Те нападаха изтеглящите се германски части като най-долни неблагодарници. По-късно същите тези военни се биха много смело срещу Хитлерюгенд, т.е. срещу деца. Адолф Хитлер беше великодушен човек и не каза нито една лоша дума срещу нас, българите, въпреки грозното ни предателство.

         Затова с тия няколко реда ние лично истаме прошка от нашия боен другар Германския Народ.

 Тангра вижда !

 Победата ще бъде наша!

  Български националсоциалистически фронт